Wednesday, April 8, 2009

Cyborg Beatles

De Beatles komen terug.

Niet in levende lijve (de helft is dood), maar hun muziek wordt weldra opnieuw uitgegeven.
De mensen van EMI en Apple Corps (niet te verwarren met Apple, de makers van mac's en iPhones) hebben zich maar liefst vier jaar bezig gehouden met het digitaal remasteren van alle songs.

Om het nog beter te maken, wordt tegelijkertijd met het verzamelalbum het spel The Beatles Rockband uitgebracht op 9 september, ofte 09/09/09. Plots zullen we allemaal een beetje beatle kunnen zijn en ik zal er in ieder geval staan wanneer het spel uitkomt J.

De collectie bevat alle 12 Beatles albums in stereo, met track listings en artwork zoals oorspronkelijk uitgegeven in het Verenigd Koninkrijk, en 'Magical Mystery Tour,' welke onderdeel was geworden van de hoofdcatalogus van The Beatles wanneer hun cd's voor het eerst uitgebracht werden in 1987.
Verder zijn de collecties 'Past Masters Vol. I en II' nu samengebracht tot één titel, met in total dus 14 albums verspreid over 16 cd's.

Het geheel wordt vervolledigd met nieuwe minidocumentaires bij ieder album (behalve bij de 'Past Masters' set) over het maken van ieder album, die aanwezig zijn als quicktime filmpjes op ieder album.
Deze bevatten archiefbeelden, zeldzame foto's en nooit eerder gehoorde studio-praatjes van The Beatles.

Iets voor iedere Beatle en algemeen gewoon muziekfanaat om naar uit te kijken, dus.

Bron: http://sev.prnewswire.com/entertainment/20090407/LA9552207042009-1.html

No comments: